İstiklal Marşını Güzel Okuma Yarışmasında İl Birincisi Öğrencimiz Nisa TÖRÜN Oldu

Mardin il genelinde yapılan İstiklal Marşını Güzel Okuma Yarışması´nı okulumuz öğrencilerinden Nisa TÖRÜN kazandı. Kızıltepe ilçesindeki yarışmada ilçe birinciliğini kazanan öğrencimiz böylece il merkezinde yapılacak olan yarışmada Kızıltepe´yi temsil etme hakkı kazandı. Mardin´de yapılan yarışmada da jüri tarafından en yüksek puanı alan Nisa TÖRÜN yarışmayı birincilikle tamamladı. Nisa TÖRÜN´ün İstiklal Marşı´nı okuduğu sırada arkadaşları tarafından yapılan ´Düşmedi! Düşmeyecek!..´ koreografisi ise salonda büyük beğeni topladı. İl birinciliğini kazanarak bizleri gururlandıran öğrencimizi tebrik eder, emeği geçenlere teşekkürlerimizi sunarız.

09.03.2018 1157