Okul Müdürümüz Faysal ERCAN'ın 1.Yarıyıl Tatil Mesajı

Okul Müdürümüz Faysal ERCAN'ın 1.Yarıyıl Tatil Mesajı

  Sevgili Öğrenciler;

Kazandığınız akademik gelişim, alınan notlar ve sınav sonuçları kadar ahlaki ve sahip olunan insani değerler de son derece önemlidir. Elde ettiğiniz başarıların sizleri şımartmaması gerektiği gibi telafisi mümkün olan başarısızlıklarda sizleri üzmemeli. Almış olduğunuz karneyi başarı ya da başarısızlığın göstergesi olarak değil, genel durumunuzu görme ve eksikliklerin tamamlanması için bir fırsat olarak görmelisiniz.

Bu nedenle sizlerden tatil süresince öncelikle sağlıklı, mutlu bir aile ortamı içerisinde dinlenmenizi, ailenizle vakit geçirmenizi, eksik kaldığınız konularda kendinizi çok fazla yormadan çalışmanızı; özellikle kitap okuyarak zamanınızı verimli bir şekilde değerlendirmenizi istiyorum.

ikinci yarıyıl başı itibariyle de dinlenmiş, daha zinde, dinç ve daha azimli olarak sınıflarınızdaki yerinizi almanızı diliyorum.

KIYMETLİ MESAİ ARKADAŞLARIM

2023-2024 Eğitim-öğretim yılının ilk dönemini başarılı ve birçok yeniliğe imza atarak sorunsuz bir şekilde geride bırakıp yarıyıl tatiline girmiş bulunmaktayız. Başarılı ve huzurlu bir yarıyıl yaşamamıza vesile olan, çocuklarımızın eğitimi için her türlü fedakârlığı gösteren değerli öğretmen arkadaşlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum.

 

 

 

19.01.2024 51