Okulumuzda  "Madde Bağımlılığı ve Teknoloji Bağımlılığı" konulu; Şiir, kompozisyon ve resim yarışması yapıldı.

Okulumuzda "Madde Bağımlılığı ve Teknoloji Bağımlılığı" konulu; Şiir, kompozisyon ve resim yarışması yapıldı.

Okulumuzda 7. ve 8.sınıf öğrencileri arasında  "Bağımlılık" konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla "Madde Bağımlılığı ve Teknoloji Bağımlılığı" konulu; Şiir, kompozisyon ve resim yarismasi yapıldı. 5-20 Aralık tarihleri arasında öğrenciler yaptıkları çalışmaları Türkçe ve resim öğretmenlerine teslim ettiler. Yapılan değerlendirme sonucunda dereceye giren öğrencilere 25 Aralıkta yapılan törenle ödülleri verildi. Öğrencilerin yaptığı çalışmalara okul panolarında sergilenmeye başlandı.

04.01.2018 1287

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ