8.Sınıf Okul 1.Si Esmanur GÖKDEMİR'in Mezuniyet Konuşması

Saygıdeğer Müdürüm,Değerli Öğretmenlerim ve Sevgili arkadaşlarım.

Öncelikle bugün beni burada dinlediğiniz için hepinize teşekkür ediyorum.

Hepimiz zorlu bir süreçten geçtik.Aylarca çalıştık,çabaladık.Binlerce soru çözdük,bir çok deneme sınavına girdik.Son ay çalışma kamplarına alındık.Yeri geldi bazen düştük ama hep kalkmasını bildik.zor da olsa atlattık bu süreci.

Bu süre zarfında bize hep destek olan,bizzat arayıp motive eden Faysal ERCAN Müdürüme,Sınıf öğretmenim Mahsum ALKA hocama,Rehberlik servisine ve tüm hocalarıma çok teşekkür ederim.aynı zamanda benden desteğini hiç esirgemeyen,her daim yanımda olan ve bana hiçbir sınavın benden daha değerli olmadığını öğütleyen aileme de çok teşekkür ediyorum.

4 yılımı geçirdiğim,bana acı tatlı birçok anı yaşatan,çok güzel dostluklar kazandıran okuluma veda etmek beni üzüyor olsa da her vedanın yeni bir başlangıç olduğunu unutmamak gerekir.

Hayat size hep iyi fırsatlar sunsun,gözlerinizdeki ışıltıyı hiç söndürmesin.Umarım hepiniz ileride iyi yerlerde olursunuz.

Başarılarımızın bizden sonraki kardeşlerimize ilham kaynağı olmasını umuyor,onlara da başarılar diliyorum.

Son olarak şunu da eklemeliyim ki pes etmeyin çünkü 'PES ETMEYEN KAZANIR' .

SAYGILARIMLA.

Esmanur GÖKDEMİR